Over Nijsgjirrich

Nijsgirrich is een onderdeel van zorgboerderij Helianthus Zathe te Drachtstercompagnie.

Het team van Nijsgjirrich bestaat uit mensen die moeite ondervinden om een reguliere baan te vinden of te behouden door hun verstandelijke/psychische of lichamelijke belemmeringen maar wel graag willen en kunnen werken. Zij worden ondersteund door een enthousiast en betrokken team van professionele begeleiders. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid, positiviteit, creativiteit, betrokkenheid, waardering, vertrouwen en humor. Iedereen die bij ons werkt maakt deel uit van het team en heeft zijn/haar eigen inbreng. We kijken per individu wat nodig is om zo goed mogelijk te functioneren. Rekening houdend met belemmeringen kijken we vooral naar wat mogelijk is en waar iemand blij en gelukkig van wordt. Hierbij werken we ook samen met andere bedrijven/organisaties /verenigingen en commissies.  

Meer informatie over ons aanbod van dagbesteding of de 24 uurzorg bij zorgboerderij Helianthus Zathe? Kijk dan even op onze website www.zorgboerderijhelianthuszathe.nl 

Visie Nijsgjirrich

Helianthus is de Grieks/Latijnse naam voor zonnebloem.

Als geen andere bloem straalt de zonnebloem kleur, warmte en uitbundigheid uit.

De zonnebloem staat voor ons symbool voor opgewektheid, kleur, warmte en groeikracht.

De kleur en vorm bezitten een duidelijke positieve uitstraling en verwijzen naar vitaliteit, groeikracht, sterkte en gezondheid. Dit is wat wij ook uit willen dragen.

Wij geloven dat ieder mens zijn of haar eigen kwaliteiten heeft en altijd kan groeien en sterker worden.

Wij willen graag onze kwaliteiten en positiviteit inzetten om mensen te ondersteunen bij het realiseren van persoonlijke doelen.

Bij het werken aan eigen mogelijkheden en bij het vinden van passende werkzaamheden.

Neem contact op

Klik hier