Wij zijn verhuisd!

Nijsgjirrich is verhuisd!

Voor mooie handgemaakte kaarsen, zeep en persoonlijke producten moet je niet meer op de Tsjerkebuorren nr. 5 in Drachtstercompagnie zijn. Nijsgjirrich is verhuisd naar Zorgboerderij Helianthus Zathe op de Feart 17 net buiten het dorp. Terug naar waar het allemaal begon…..

De winkel met Koffie&Thee Schenkerij krijgt op de Feart 17 een nieuw jasje. Het nieuwe concept doelt op een inspirerende ontmoetingsplek waar de unieke eigen gemaakte producten en diensten naadloos op elkaar aan sluiten. Er word ingezet op uitbreiding van online verkoop en er wordt meer gewerkt op bestelling. Dit betekend dat er minder fysieke winkelruimte nodig is en een kleine voorraad om overschot te voorkomen. Het wordt een sfeervolle winkel&Schenkerij met aandacht voor duurzaamheid, hergebruiken en sociaal ondernemen. 

Voor de deelnemers met een ondersteuningsvraag betekend deze “nieuwe” werkplek op de zorgboerderij een mogelijkheid tot uitbreiding van hun werkzaamheden en zichzelf verder te ontwikkelen. Ze kunnen naast het werken in de winkel en schenkerij bijv. meehelpen met de dierverzorging en het erf en de moestuin onderhouden.

Vanaf juni is iedereen van harte welkom op de Feart 17 te Drachtstercompagnie. De eerste paar weken krijgt iedere betalende klant een leuk cadeautje. 

© 2022 Cadeauwinkel Nijsgjirrich